ΑΜΕΑ

Προσβάσιμη νέα καθημερινότητα

ΑΜΕΑ

Προσβάσιμη νέα καθημερινότητα
 • 22/03/2021
 • Not categorized
 • Posted by
 • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΜΕΑ

Το ΑΜΕΑ Transfer είναι λεωφορείο προσανατολισμένο στα άτομα με ειδικές ανάγκες και για πρόσωπα με δυσκολία στη μετακίνηση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μεταφορά ατόμων σε τροχήλατο καθώς και των συνοδών τους.

Περιλαμβάνει αναπαυτικά καθίσματα smart line με συνδυασμό υφάσματος-δέρματος ή μόνο δέρματος, Τουριστικό μικρόφωνο, Θήρες USB σε όλους τους επιβάτες και πίσω πόρτα επιβατών τύπου VAN ή τουριστική ηλεκτρική γυάλινη πόρτα για άνετη πρόσβαση καθώς και φόρτωση του τροχήλατου (καροτσάκι) χωρίς να αναδιπλωθεί με ειδική ηλεκτρική κατασκευή πλατφόρμας ανύψωσης στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το όχημα είναι στιβαρό, ασφαλές, και ευρύχωρο για έως και 18 άτομα. Ενδείκνυται για χρήση σε πόλεις καθώς οι σαγρέ προφυλακτήρες συγχωρούν μικρές απροσεξίες, ενώ το στήσιμό του βοηθάει και στις μακρύτερες διαδρομές κάνοντας τα ταξίδια εύκολα και άνετα για όλους τους επιβαίνοντες.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι οικονομικό και ευέλικτο μέ σαφή προσανατολισμό την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ, χωρίς εκπτώσεις στα στοιχεία που το απαρτίζουν.

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα αξιόπιστο [...]

Transfer

Κάτι περισσότερο από βασικό
 • 10/03/2021
 • Not categorized
 • Posted by
 • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Transfer

Το Transfer σας εισάγει στο κόσμο των τουριστικών λεωφορείων. Είναι η επιλογή για βασικές ανάγκες μετακίνησης ξενοδοχείων, γραφείων, κτέλ, αθλητικών συλλόγων και πολλών άλλων κατηγοριών που κύριο μέλημα είναι η μετακίνηση.

Το όχημα είναι στιβαρό, ασφαλές, και ευρύχωρο για έως και 24 άτομα. Ενδείκνυται για χρήση σε πόλεις καθώς οι σαγρέ προφυλακτήρες συγχωρούν μικρές απροσεξίες, ενώ το στήσιμό του βοηθάει και στις μακρύτερες διαδρομές κάνοντας τα ταξίδια εύκολα και άνετα.

Περιλαμβάνει αναπαυτικά καθίσματα smart line με συνδυασμό υφάσματος-δέρματος ή μόνο δέρματος, Τουριστικό μικρόφωνο, Θήρες USB σε όλους τους επιβάτες και πίσω πόρτα επιβατών τύπου VAN ή τουριστική ηλεκτρική γυάλινη πόρτα για άνετη πρόσβαση κ.α.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι πιο οικονομικό αλλά δεν κάνει εκπτώσεις στα στοιχεία που το απαρτίζουν.

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα αξιόπιστο συνεργάτη με την εμφάνιση και το κύρος που μπορεί η GENKO να δημιουργήσει για εσάς.

Κάντε το Transfer συνώνυμο της επιτυχίας σας!!

VIP

1st Class
 • 10/03/2021
 • Not categorized
 • Posted by
 • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο VIP

Από μοναδικότητα μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί το VIP τουριστικό λεωφορείο.

Η καινοτομία χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα μας και αυτό το όχημα δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Χρησιμοποιούνται εξωτικά υλικά, ραφή καθισμάτων στο χέρι, μεμονωμένα καθίσματα, τεράστιες οθόνες, κινηματογραφικά ηχοσυστήματα, εξωτερικοί προφυλακτήρες σε αποκλειστικό σχεδιασμό μόνο για εκλεκτούς. Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορούμε να συνθέσουμε για εσάς.

Ως πραγματική λιμουζίνα θα χωρέσει όσους επιλέξετε και ό,τι αποσκευές έχουν.

Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει περιορισμό μόνο το Budget σας ή τη φαντασία σας… ή ότι συμβεί πρώτο.

Το συγκεκριμένο όχημα απευθύνεται σε αυτούς που έχουν υψηλά στάνταρ, διαθέτουν πρεστίζ, επιθυμούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να συνοδεύονται από εντυπωσιακή είσοδο όπου και αν πηγαίνουν.

Κάντε το VIP … ακρωνύμιό σας!!

EXCLUSIVE

Touristic
 • 10/03/2021
 • Not categorized
 • Posted by
 • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο EXCLUSIVE

Η Exclusive κατηγορία τουριστικών λεωφορείων αποτελεί την χρυσή τομή για το τουριστικό γραφείο ή το ξενοδοχείο που αποδεικνύει έμπρακτα ότι νοιάζεται για τους πελάτες του.

Από την πρώτη κιόλας “εξωτερική” επαφή ο πελάτης αντιλαμβάνεται ότι θα μεταφερθεί με ασφάλεια, συνέπεια και με υψηλές προδιαγραφές κάνοντάς τον να αισθάνεται σαν VIP.

Στη συνέχεια θα βολευτεί στα υπεραναπαυτικά καθίσματα ενώ θα περιστοιχίζεται από γήινα υλικά όπως ξύλο και δέρμα κάνοντας την παραμονή γνώριμη και συνάμα συναρπαστική εμπειρία. Είτε λοιπόν πρόκειται για ένα σύντομο transfer είτε για πολύωρο τουριστικό πακέτο, η συμβίωση με το Exclusive Mercedes Sprinter θα μείνει αξέχαστη!

Το συγκεκριμένο όχημα απευθύνεται σε αυτούς που έχουν υψηλά στάνταρ, διαθέτουν πρεστίζ, επιθυμούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να συνοδεύονται από εντυπωσιακή είσοδο όπου και αν πηγαίνουν.

Κάντε το Exclusive συνώνυμο της επιτυχίας σας!!

  Back to top