ΑΜΕΑ

Προσβάσιμη νέα καθημερινότητα

ΑΜΕΑ

Προσβάσιμη νέα καθημερινότητα
  • 22/03/2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΜΕΑ

Το ΑΜΕΑ Transfer είναι λεωφορείο προσανατολισμένο στα άτομα με ειδικές ανάγκες και για πρόσωπα με δυσκολία στη μετακίνηση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μεταφορά ατόμων σε τροχήλατο καθώς και των συνοδών τους.

Περιλαμβάνει αναπαυτικά καθίσματα smart line με συνδυασμό υφάσματος-δέρματος ή μόνο δέρματος, Τουριστικό μικρόφωνο, Θήρες USB σε όλους τους επιβάτες και πίσω πόρτα επιβατών τύπου VAN ή τουριστική ηλεκτρική γυάλινη πόρτα για άνετη πρόσβαση καθώς και φόρτωση του τροχήλατου (καροτσάκι) χωρίς να αναδιπλωθεί με ειδική ηλεκτρική κατασκευή πλατφόρμας ανύψωσης στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το όχημα είναι στιβαρό, ασφαλές, και ευρύχωρο για έως και 18 άτομα. Ενδείκνυται για χρήση σε πόλεις καθώς οι σαγρέ προφυλακτήρες συγχωρούν μικρές απροσεξίες, ενώ το στήσιμό του βοηθάει και στις μακρύτερες διαδρομές κάνοντας τα ταξίδια εύκολα και άνετα για όλους τους επιβαίνοντες.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι οικονομικό και ευέλικτο μέ σαφή προσανατολισμό την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ, χωρίς εκπτώσεις στα στοιχεία που το απαρτίζουν.

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα αξιόπιστο [...]

    Back to top