Υπηρεσίες

Ο Στρατηγικός Συνεργάτης Σας

Ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας

Εμπορευόμαστε Καινούρια & Μεταχειρισμένα Λεωφορεία

Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων τουριστικών λεωφορείων και 9-θέσιων Van. Όλα τα οχήματα που θα προμηθευτείτε από εμάς συνοδεύονται από εγγύηση. Είτε πρόκειται για καινούριο το οποίο το ακολουθεί η πλήρης εγγύηση του κατασκευαστή, είτε για μεταχειρισμένο καθώς ύστερα από λεπτομερή έλεγχο θα πληρεί τις απαιτήσεις και θα είναι άρτιο και ασφαλές. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και σας προτείνουμε την κατάλληλη επιλογή κάθε φορά.

Ενοικίαση Τουριστικών Λεωφορείων Δ.Χ. 

Διαθέσιμα τουριστικά λεωφορεία Δ.Χ. για ενοικίαση με ανταγωνιστικούς όρους σε τουριστικά γραφεία ή ΤΕΟΜ.

Service

Τα μοντέλα Sprinter, V-class και Vito μπορούν να επισκέπτονται οποιονδήποτε επίσημο επισκευαστή και να καλύπτονται πλήρως από την εργοστασιακή εγγύηση. Για προτάσεις συνεργείων ή κλείσιμο σέρβις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να κλείνουμε για εσάς το ραντεβού στην περιοχή που σας εξυπηρετεί.

ΚΤΕΟ

Τα νέα οχήματα που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά υπερκαλύπτουν όλες τις προδιαγραφές της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας κάνοντας εύκολη τη μεταπώληση τους εντός και εκτός Ελλάδας και απροβλημάτιστη την κάθε επίσκεψή τους στα ΚΤΕΟ όλης της χώρας.

Ανταλλακτικά

Πλήρης διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κορυφαίων οίκων του εξωτερικού πρώτης τοποθέτησης για τα μοντέλα που εμπορευόμαστε και διαθέτουμε στην αγορά ώστε να επιτυγχάνουμε άμεση κάλυψη και χαμηλές τιμές για τους συνεργάτες μας.
Άμεση διαθεσιμότητα στις αποθήκες μας αναλωσίμων όπως:
• διακοσμητικά, προφυλακτήρες & αξεσουάρ
• inox optic πακέτα
• τακάκια, δισκόπλακες, φίλτρα, AdBlue κ.α.
• εξοπλισμού επικοινωνίας, 4G/5G router Wi-fi, τουριστικά μικρόφωνα
• GPS

Εμπειρία

Η 10ετής και πλέον ενασχόληση μας με τον τουρισμό αποτελεί εξειδίκευση καθώς γνωρίζουμε απόλυτα τις ανάγκες των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας ανεξάρτητα από ποια χώρα προέρχονται. Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών όπως ανετά καθίσματα, ίντερνετ wi-fi, usb φορτιστές, κάμερες, ενεργητική και παθητική ασφάλεια, αρωματικές και συσκευές καθαρισμού αέρα κ.α. κάνοντας την διαμονή εντός του τουριστικού λεωφορείου της Mercedes-Benz by GENKO μια αξέχαστη υπερπολυτελή εμπειρία.

Αξιοπιστία Εμπιστοσύνη

Συνεργάτες και αντιπρόσωποι

Back to top